Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel Rockster Cross nu beschikbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2018, 15:15 CategorieLuidsprekers

De Duitse speakerfabrikant Teufel heeft bekendgemaakt dat de draagbare speaker Teufel Rockster Cross vanaf nu te bestellen is. De speaker kost 299,99 euro en wordt geleverd met een afneembare draagriem en een externe voeding.

Dit is de Teufel Rockster Cross

Teufel heeft laten weten dat de Teugel Rockster Cross vanaf nu te bestellen is vanaf de officiële website van de speakerfabrikant, voor een prijs van 299,99 euro. De Cross is een robuuste bluetooth-stereospeaker die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Het apparaat is waterbestendig (volgens de IPX5-norm) en heeft een dikke en flexibele behuizing die kan beschermen tegen schokken. Verder beloof Teufel een krachtig en gebalanceerd geluid door twee tweeters, een subwoofer en twee passieve drivers.

Gebruikers kunnen tot twee smartphones tegelijkertijd koppelen aan het systeem en om beurten muziek afspelen. Ook kan er worden gekozen voor een koppeling tussen twee Teufel Rockster Cross-speakers. De ingebouwde en oplaadbare batterij moet tot zestien uur meegaan. De speaker beschikt daarnaast over bedieningsknoppen, een aux-ingang, weergave van de led-batterij, powerbankfunctie en een afneembare draagriem en voeding. Ook is er ondersteuning voor draadloos telefoneren en natuurlijk stembediening.

Prijs en beschikbaarheid

De Rockster Cross is per direct te bestellen via de website van de fabrikant voor 299,99 euro. De luidspreker wordt geleverd met een afneembare draagriem en een externe voeding.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.