Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel Cinesystem Pro: soundbar met draadloze surround-speakers

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2018, 10:58 CategorieLuidsprekers

Een aantal maanden terug hebben we uitgebreid gekeken naar de Teufel Cinebar Pro, een premium soundbar met veel streaming-opties en aansluitmogelijkheden. Vandaag brengt Teufel een nieuwe variant van deze soundbar op de markt, voorzien van draadloze surround-speakers. Het systeem krijgt de naam Cinesystem Pro mee.

De Cinesystem Pro is de combinatie van Teufels high-end soundbar Cinebar Pro en de nieuwe draadloze rearspeaker Effekt. Het idee is dus simpel; combineer een premium soundbar met twee draadloze luidsprekers voor de achterzijde van de kamer en creëer op deze manier een echt surround-effect. Het is een compleet 4.1- systeem met echt surround-geluid waarbij de subwoofer en rearspeakers draadloos bediend kunnen worden.

De soundbar komt met acht grote high performance drivers en zes versterkers voor een krachtige sound. De twee draadloze Effekt-luidsprekers voor de achterkant komen met een 2-kanaals systeem en een brede geluidsafstraling. De luidsprekers kunnen aan de muur of op een voet worden bevestigd; er is slechts één voedingsbron nodig. De speakers en soundbar worden vergezeld door een draadloze XL-subwoofer, die als frontfire of downfire te gebruiken is. Ook de uitgebreide streamingmogelijkheden via bluetooth 4.0 met apt-X, Spotify Connect plus Google Chromecast built-in zijn aanwezig. Daarnaast beschikt de soundbar over een HDMI-uitgang met CEC voor bediening met afstandsbediening van de tv, HDMI ARC en 4 HDMI-inputs met 4K support. Fysieke aansluitingen zijn er verder in de vorm van de line-in, een koptelefoonaansluiting en de optische digitaalingang.

De Teufel Cinesystem Pro is verkrijgbaar via de webshop van Teufel voor een prijs van 1.599,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.