Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Stranger Things-teaser toont namen van afleveringen van seizoen 3

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2018, 16:15 CategorieStreamingdiensten

Videostreamingdienst Netflix heeft een teaser vrijgegeven van het derde seizoen van de hitserie Stranger Things. In de korte video zien we alle namen van de aankomende afleveringen voorbijkomen, waardoor er genoeg materiaal is waarover gespeculeerd kan worden.

Stranger Things-teaser: derde seizoen in beeld

De griezelige en mysterieuze serie Stranger Things zal ergens in 2019 verschijnen op Netflix. Wanneer precies is nog niet bekend, maar de marketingmachine is al in werking gezet. Maandag heeft Netflix namelijk een teaser vrijgegeven, waarin we alle namen van de serie-afleveringen te zien krijgen. In totaal gaat het om acht afleveringen. Dit heeft Netflix eerder gedaan met deze serie. En dat kan ook gemakkelijk, omdat de namen op zich weinig prijsgeven. Er is in elk geval genoeg speculatiemateriaal.

Het is daarom nog moeilijk te zeggen waar elke aflevering over zal gaan, maar er is al wel een terugkerend thema zichtbaar: het winkelcentrum genaamd Starcourt. Eerder hebben de makers van Stranger Things al aangegeven dat dit winkelcentrum een centrale rol zal gaan vervullen. Het derde seizoen moet zich gaan afspelen in de zomer van 1985, waar de jonge Dungeons and Dragons-spelers het ongetwijfeld zullen opnemen tegen een monster dat uit de Upside Down komt. Alle namen staan hieronder.

  1. “Suzie, Do You Copy?”
  2. “The Mall Rats”
  3. “The Case of the Missing Life Guard”
  4. “The Sauna Test”
  5. “The Source”
  6. “The Birthday”
  7. “The Bite”
  8. “The Battle of Starcourt”
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.