Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify op Xbox One is nu te bedienen met stemassistent Cortana

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2018, 9:52 CategorieStreamingdiensten

Muziekstreamingdienst Spotify heeft bekendgemaakt dat het nu mogelijk is de dienst te bedienen met je stem op de Xbox One-spelcomputer. Je kunt dat doen via Cortana, bijvoorbeeld via de Kinect-camera (die niet meer zonder adapter op de Xbox One X aan te sluiten is).

Spotify bedienen met je stem op Xbox One

De Spotify-applicatie op Xbox One biedt nu ondersteuning aan voor stembediening via stemassistent Cortana, maar voorlopig alleen nog in de Verenigde Staten (maar je kunt het ook proberen door de regio van je console aan te passen). Wanneer je beschikt over een Kinect-camera dan kun je dus aan Cortana vragen of ze een specifieke afspeellijst of specifiek nummer wil afspelen via je homecinemasysteem. Daarnaast zijn er ook updates doorgevoerd aan het design, waardoor het gemakkelijk moet zijn om bij de content te komen die je zoekt.

Heb je geen Kinect-camera? Geen probleem. Je kunt de stembediening ook activeren voor een koptelefoon aan te sluiten via de 3,5mm-aansluiting op de nieuwe generatie Xbox One-controllers. Dat is handig voor de mensen die destijds een Xbox One zonder Kinect hebben gekocht of voor de mensen die Kinect en een Xbox One X hebben — die console beschikt namelijk niet over de benodigde poort voor het aansluiten van de camera. Wil je dat toch doen, dan heb je een speciale adapter nodig die Microsoft in de digitale winkel aanbiedt.

Check ons artikel met de beste games van dit moment. Eind december verschijnt het nieuwste overzicht, met onder meer Red Dead Redemption 2, Battlefield V en Hitman 2. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.


€ 285,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.