Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Razer kondigt toetsenbord en muis officieel aan voor Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2018, 10:29 CategorieGaming

Razer heeft officieel het toetsenbord en de muis voor Xbox One-spelcomputers aangekondigd. Ook weten we wat de accessoires gaan kosten. Wil je comfortabel op de bank met deze besturing spelen, dan ben je zo’n 220 euro (exclusief belasting) kwijt.

Toetsenbord en muis van Razer: de Turret

Het heeft even geduurd, maar de kogel is door de kerk: Razer heeft officieel het toetsenbord en de muis voor de Xbox One aangekondigd. De combinatie wordt Turret genoemd en kost in de Verenigde Staten 249,99 dollar (omgerekend zo’n 220 euro, zonder belastingen). De fabrikant van de accessoires zegt dat de Turret zo’n veertig uur op een volle accu moet kunnen meegaan. Ook wordt het product draadloos aan een Xbox One-spelcomputer gekoppeld, via een 2,4 GHz-verbinding (zoals dat ook kan met bijvoorbeeld een headset).

Verder ondersteunt de Turret niet alleen Xbox Dynamic Lighting, maar ook Razer Chroma. Ook wordt er ondertussen nog samengewerkt met ontwikkelaars voor speciale lichteffecten op het toetsenbord. Je kunt helaas niet elk spel spelen met deze combinatie, maar onder meer X-Morph-Defense en Vermintide 2 worden al wel ondersteund. En zoals op de foto al te zien is, heeft het toetsenbord een uitschuifbaar onderdeel voor de muis, waar je hem op kunt laten rusten. Een Nederlandse releasedatum is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Meer lezen?

Wil je meer lezen over Xbox One? Lees dan eens onze recensie van de Xbox One X. Ook maken we overzichten van recent uitgebrachte spellen, waarin we de beste games behandelen. Het meest recente overzicht vind je hier.


€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.