Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Razer brengt teaser uit van toetsenbord en muis voor Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2018, 9:49 CategorieGaming

Razer heeft een afbeelding op internet geplaatst waarop we het toetsenbord en de muis voor de Xbox One te zien krijgen. Het toetsenbord lijkt te zijn voorzien van een knop voor het Xbox-menu en een slider aan de zijkant waar je de muis op kunt gebruiken.

Toetsenbord en muis van Razer voor Xbox One

Het is al even bekend dat de Xbox One officieel ondersteuning krijgt voor een toetsenbord en muis. Ook heeft de fabrikant van deze accessoires, Razer, eerder al een teaser uitgebracht, maar die teaser is grotendeels onopgemerkt gebleven. Daarom heeft de fabrikant nu een duidelijke foto op het internet geplaatst, waarop we het toetsenbord en de muis een goed kunnen bekijken. Dit is de enige afbeeldingen waar we het officieel mee moeten doen totdat de aankondiging er is. De presentatie vindt plaatst op 8 januari, de eerste dag van CES 2019.

Wat we allemaal met het toetsenbord en de muis gaan kunnen doen horen we in januari. Ook dan komen we waarschijnlijk te weten hoe duur de accessoires worden. Op de bovenstaande afbeelding is al wel een toets te zien voor de Xbox-knop, waarmee je het menu direct kunt oproepen. Ook lijkt er een slider te zijn waar je de muis op kunt gebruiken, aan de rechterkant. Zo kun je waarschijnlijk gebalanceerd op de bank blijven gamen. Verder ziet het ernaar uit dat de toetsen mechanisch zijn en dat de muis een prima grootte heeft.

Meer lezen?

Wil je meer lezen over Xbox One? Lees dan eens onze recensie van de Xbox One X. Ook maken we overzichten van recent uitgebrachte spellen, waarin we de beste games behandelen. Het meest recente overzicht vind je hier.


€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.