Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips stelt Android Oreo-update beschikbaar voor diverse tv’s

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2018, 12:57 CategorieSmart tv's

Afgelopen september werd het al aangekondigd, maar nu is het dan zover. Philips is begonnen met de uitrol van Android Oreo naar diverse Android tv’s. Dit betekent dat gebruikers toegang krijgen tot de nieuwste versie van de Android-software, met onder meer een vernieuwde interface en de Google Assistant.

De Philips-televisies met Android TV die in 2016, 2017 of 2018 zijn uitgebracht kunnen rekenen op een gloednieuwe update, de update naar Android Oreo. Deze update voor het televisiebesturingssysteem is de grootste sinds de lancering van het platform en zet content prominent in beeld. De software-update is vorig jaar in de herfst gelanceerd door Google en nu pas arriveert die op de tv’s van Philips. Het heeft dus bijna een jaar geduurd voordat de update wordt uitgerold, voornamelijk om de software stabiel te krijgen.

Philips geeft aan dat voorgaande software-updates nog wel eens problematisch konden zijn, maar dat nu wordt gehoopt dat alles in één keer goed gaat. Eerst wordt de update naar een kleine groep mensen uitgerold (duizend tot tweeduizend man) in een klein aantal landen, om te checken of alles goed gaat. Daarna is de rest pas aan de beurt. Daarom kan het even duren voordat je de update ontvangt. Iedereen moet de update in ieder geval voor het einde van het eerste kwartaal van 2019 binnen hebben.

Lees meer over alle features en fucnties van Android TV 8 (Oreo).


€ 1.741,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 1.207,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.