Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix test mogelijkheid voor direct herhalen van een scène

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2018, 12:33 CategorieStreamingdiensten

Videostreamingdienst Netflix test momenteel een nieuwe functie. Sommige gebruikers kunnen nu direct een bepaalde scène herhalen tijdens het kijken. of de functie uiteindelijk wordt uitgerold is nog een tweede, aangezien niet alle gebruikers er positief over zijn.

Direct scènes herhalen met Netflix

Soms kijk je naar een film of serie en komt er ineens een vette scène voorbij. Zo cool, dat je hem eigenlijk meteen een tweede keer wil zien. Nu moet je daarvoor terugspoelen en hopen dat je ergens op het juiste punt belandt. Maar als het aan Netflix ligt, dan kan daar binnenkort verandering in komen. De videostreamingdienst test namelijk met een handjevol mensen de optie om een specifieke scène meteen terug te kijken dankzij de instant replay feature. Tijdens het kijken komt daarvoor een speciale knop in beeld te staan.

Momenteel gaat het nog alleen om Dumplin’ en Mowgli, maar in de toekomst worden er ongetwijfeld meer films en series toegevoegd. Netflix heeft ook meteen laten weten dat we niet per se op de functie hoeven te rekenen, omdat er nu wordt gekeken naar wat de dienst hiervan kan leren. Het is dus nog niet duidelijk of de instant replay feature breed wordt uitgerold. De reacties zijn overigens niet allemaal positief. Sommige gebruikers vinden dat ze uit de kijkervaring worden gehaald wanneer de knop ineens in beeld verschijnt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.