Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix brengt mogelijk een Black Mirror-film uit op 28 december

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2018, 9:37 CategorieStreamingdiensten

Waarschijnlijk brengt Netflix een Black Mirror-film uit tussen kerst en oud en nieuw. De film lijkt meer dan vijf uur te gaan duren. Als we de geruchten mogen geloven, dan is dit de ‘kies-je-eigen-avontuur’-film waar al een tijdje over gespeculeerd wordt.

Black Mirror-film op 28 december – gerucht

Voorlopig krijgen we geen vijfde seizoen van Black Mirror, dus moeten we het maar doen met het volgende dat op de planning lijkt te staan: een film binnen deze franchise. Weken nadat de streamingdienst er zelf iets over naar buiten bracht, en die informatie vervolgens weghaalde, komt nu in het nieuws dat er een film is opgedoken met de subtitel Bandersnatch. We weten nog niet waar het verhaal over gaat, maar zoals het er nu naar uitziet duurt de film vijf uur en twaalf minuten. Is dit die choose-your-own-adventure-stijl film?

Destijds kwam naar buiten dat de film op 28 december online zou staan bij Netflix. Dat zou op zich kunnen; vorig jaar kregen we het vierde seizoen op 29 december. Mogelijk heeft de ZX Spectrum-game met dezelfde naam iets met het plot van de Black Mirror-film te maken. De ontwikkelaar van de titel, Imagine, hypte de game in de jaren tachtig op tot ‘megagame’, maar ding vlak voor de release kopje onder. Het is dus nog even afwachten wat Netflix van plan is, maar voor nu lijkt het erop dat de film er toch echt aankomt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.