Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘LG start in 2019 verkoop van oprolbare televisie’

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2018, 10:02 CategorieOled tv's

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal LG in 2019 beginnen met de verkoop van de eerste oprolbare televisie. Deze televisie kan zichzelf oprollen in de basis, zodat die helemaal uit beeld is wanneer je hem niet wil gebruiken.

Oprolbare televisie van LG in 2019

De oprolbare televisie die LG Display tijdens CES 2018 presenteerde wordt waarschijnlijk een product dat we gewoon in 2019 kunnen gaan kopen, als we de nieuwste geruchten mogen geloven. Dat laten bronnen in elk geval weten aan Bloomberg. Het oled-model van 65-inch kan worden opgerold in zijn basis wanneer je de televisie niet nodig hebt of uit beeld wil hebben en kan delen van het scherm verbergen zodat je geen zwarte balken in beeld hebt staan. Dat is voor veel mensen nog steeds een irritante manier van films kijken.

Vorige maand liet de website Engadget ook al weten dat LG voornemens is de oprolbare televisie uit te brengen in 2019. Dat baseerde de website destijds op basis van interne documenten. De modellen die we tijdens CES 2019 gaan zien, zijn dus mogelijk geen prototypes meer — maar producten die we later dat jaar in de winkel zouden kunnen zien liggen. Ook werkt LG ondertussen nog aan een opvouwbare smartphone. Die smartphone wordt waarschijnlijk niet tijdens CES 2019 aangekondigd; mogelijk wel tijdens MWC 2019.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.