Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG presenteert drie premium soundbars tijdens CES voor 2019

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2018, 12:59 CategorieLuidsprekers

LG gaat groots uitpakken tijdens de CES 2019. Het bedrijf gaat onder andere drie premium soundbars tonen tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas. De CES 2019 start op 8 januari en duurt tot en met 12 januari.

De drie soundbars staan bekend als de SL8, SL9 en SL10. Wederom werkt LG samen met Meridian Audio, net als bij de LG SK-10Y soundbar. Dit keer niet voor slechts één soundbar, maar voor alle drie in de nieuwe line-up. Wat precies het verschil is tussen de drie modellen is op dit moment nog niet helemaal bekend. Dolby Atmos en DTS:X worden in ieder geval ondersteund op alle drie de soundbars.

Google Assistant is ingebouwd

De SL9 heeft daarnaast een gyroscoop aan boord. Je kunt deze soundbar dus ophangen tegen de muur en deze zal er automatisch voor zorgen dat het geluid op de juiste wijze zal klinken. Dit biedt ruimte voor flexibiliteit voor het neerzetten of ophangen van de soundbar. Of alle drie de modellen een gyroscoop aan boord hebben is nog niet bekend. Wel is bekend dat Google Assistant voor de SL8, SL9 en SL10 is ingebouwd.

Over prijzen en beschikbaarheid is op dit moment nog niets bekend. LG zal voorafgaande aan de CES een eigen persconferentie houden op maandagavond (08:00 pst). Hier verwachten we ook meer informatie over de nieuwe 4K- en 8K-televisies van het bedrijf. Tevens is er een keynote op dezelfde dag om 18.30 pst.

Update: LG heeft inmiddels de complete 2019 soundbar line-up aangekondigd.


€ 426,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 449,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 478,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.