Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Interactieve Black Mirror-film vanaf vandaag op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2018, 12:44 CategorieStreamingdiensten

Vorige week kon je lezen dat Netflix mogelijk een Black Mirror-film zou uitbrengen tussen kerst en oud en nieuw. De film zou mogelijk meer dan vijf uur gaan duren en zou een ‘kies-je-eigen-avontuur’-film gaan worden. Vandaag is er meer informatie bekendgemaakt over de interactieve film van de populaire serie.

Het lijkt inderdaad te gaan om een film van Black Mirror. In totaal is er ruim vijf uur gefilmd, maar doordat de aflevering interactief is zul je hier ongeveer negentig minuten van gaan zien. Dit komt doordat je keuzes moet gaan maken tijdens het kijken. De aflevering kent dus meerdere eindes, maar jij zult zelf bepalen hoe deze er uit komt te zien. De aflevering heet overigens ‘Bandersnatch’.

Interactieve film voor volwassenen

Netflix heeft al vaker interactieve films en afleveringen online gezet, maar deze waren altijd gericht op kinderen. Met Bandersnatch zal er voor het eerst een interactieve film voor volwassenen op de streamingdienst gaan verschijnen. De hoofdrol is voor Fionn Whitehead en de aflevering speelt zich af in de jaren 80. Je zult een jonge programmeur volgen die een fantasyverhaal moet bewerken tot een videogame. De werkelijkheid en de virtuele wereld zullen al snel in elkaar overlopen en behoorlijk veel verwarring creëren. De aflevering is geregisseerd door David Slade. Black Mirror: Bandersnatch moet later vandaag op Netflix te zien zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.