De drie beste nieuwe films en series op Netflix #182

28 december 2018 2 Minuten 6 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere Marvel's Avengers: Infinity War.

Marvel’s Avengers: Infinity War

Als je alle Marvel-films meteen in de eerste week kijkt wanneer ze in de bioscoop uitkomen, dan heb je Marvel’s Avengers: Infinity War waarschijnlijk al gezien. Echter, echte fans kijken deze films meerdere keren, om zo veel mogelijk hints op te vangen voor het volgende deel. Daarom is het fijn dat Infinity War nu op Netflix staat, zodat je die film zo vaak kunt kijken als je wil. Zodoende kun je je ook goed voorbereiden op Avengers: Endgame, die in 2019 in de bioscoop zal verschijnen. Sowieso een mooi kerstcadeau, dus.

The Magicians (drie seizoenen)

The Magicians is al jaren een spannende serie van het netwerk SyFy. In de serie ontdekt een groep studenten dat de magie waar ze als kinderen over hebben gelezen, hartstikke waar blijkt te zijn. En dat je daar gevaarlijke dingen mee kunt doen. In de show zien we hoe deze mensen hun krachten onder controle krijgen, terwijl er op de achtergrond dingen gebeuren die ze misschien niet door hebben. The Magicians is gebaseerd op een boekenreeks die als basis wordt gebruikt; maar de showrunners vullen ook gaten op in het verhaal.

La Noche de 12 Años (2018)

De nacht die twaalf jaar heeft geduurd. La Noche de 12 Años is een Netflix Original-film die zich afspeelt in 1973, toen Uruguay werd geleid door militaire dictatorschap. Op een avond in de herfst werden drie gevangen uit de Tupamaro-gevangenis uit hun cel gehaald, wat hoorde bij een geheime, militaire missie. De gevangen mochten niet worden doodgemaakt, maar zo’n beetje al het andere was wel een optie. De drie gevangen werden daarom voor twaalf jaar lang opgesloten in een isoleercel — één van hen werd later president van Uruguay.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

 

Reacties (6)