Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #181

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere Shutter Island, met Leonardo DiCaprio.

Shutter Island (2010)

Shutter Island is een spannende film met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Hij krijgt de taak de verdwijning van een patient uit het Shutter Island Ashecliffe Hospital te onderzoeken, maar ondertussen krijgt hij het idee dat hij daar is vanwege vieze spelletjes die worden gespeeld door dokters. Die dokters voeren namelijk illegale experimenten uit op hun patiënten, wat reden genoeg is om DiCaprio geen toegang te verlenen tot de administratie. Ondertussen ontsnappen er steeds meer patiënten en is communicatie met de buitenwereld onmogelijk.

Bird Box (2018)

Bird Box is een Netflix Original-film, met in de hoofdrollen Sandra Bullock, Trevante Rhodes en John Malkovich. Het is een dramatische horrorfilm waarin een vrouw genaamd Malorie, gespeeld door Bullock, op zoek gaat haar kinderen, die ze na een aanslag is kwijtgeraakt. De stad om haar heen is verwoest, dus dat gaat niet zo gemakkelijk. Haar kinderen zoeken is dus niet zonder gevaar, want zodra iemand met de buitenwereld in contact komt, dan kun je ervan uitgaan dat het misgaat. Dit moet een meeslepend verhaal opleveren.

Transcendence (2014)

In de film Transcendence probeert vooraanstaand wetenschapper Will Caster, gespeeld door Johnny Depp, een bewuste machine te maken die alle beschikbare kennis in de wereld moet combineren met menselijke emoties. Deze controversiële beslissing maakt hem het doelwit van groeperingen die tegen dit soort technologische ontwikkelingen zijn, die hem koste wat het kost willen tegenhouden. Echter, dit heeft een tegenovergesteld effect: door hun acties wordt Caster het centrum van zijn eigen experiment en dat heeft ontzettend veel gevolgen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. H.A.E. Arafa
    21 december, 2018 om 23:32

    Ik hoop dat ik kan wennen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.