Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #180

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de crossover episodes van Arrowverse.

Arrowverse crossover episodes

Dit jaar hebben we geen last van aliens of een planeet vol nazi’s, maar dat betekent niet dat de schaal is verkleind wat de crossover episodes van Arrowverse betreft. Dit jaar doen DC’s Legends of Tomorrow niet mee, maar Flash, Arrow en Supergirl, inclusief iedereen die erbij hoort, zijn allemaal van de partij. Tijdens de jaarlijkse Arrowverse crossover zien we dit keer dat Dr. Destiny een boek in handen krijgt waarmee hij de realiteit kan vormgeven zoals hij wil. Hoe dat verloopt en afloopt, zie je in The Flash, Arrow en Supergirl deze week.

Fuller House (vier seizoenen)

Het vierde seizoen van Fuller House gaat verder waar het derde seizoen geïndigd is. De drie vrouwen staan nog altijd aan het roer van het huishouden, in plaats van de drie mannen in het origineel. DJ Tanner-Fuller (Cameron-Bure) heeft net een opgroeiende baby, is natuurlijk haar man verloren en woont nu samen met haar zusje (Sweetin) en haar beste vriendin (Barber), inclusief haar tienerdochter. Iedereen draagt haar steentje bij in de opvoeding van de kinderen in huis (DJ heeft nog twee zoons) – voor zolang dat goed gaat, dan.

Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale

Voordat je aan Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale begint, raden we aan het eerste seizoen van deze serie te bekijken. Het gaat om tien afleveringen van ongeveer een uur, dus ga er even goed voor zitten. Deze speciale winteraflevering van de gloednieuwe serie gaat namelijk verder waar dat seizoen is geëindigd, dus pas op voor spoilers als je nog niet zover bent. Heb je je altijd al afgevraagd hoe heksen nou precies kerstmis vieren? Dan kun je dat nu bekijken door Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale te checken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.