Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #179

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vijfde seizoen van Brooklyn 99.

Brooklyn Nine-Nine (vier seizoenen)

Eén van de meest hilarische komedieseries van dit moment moet Brooklyn Nine-Nine zijn. In de hoofdrollen spelen onder meer Andy Samberg, Terry Crews en Melissa Fumero, die allemaal zo hun rol hebben op het politiebureau. Het is een komedie in de stijl van The Office, maar dan, waar mogelijk, nog droger. Sinds zondag kun je het vijfde seizoen van deze komische politieserie zien, nadat Netflix eerder al de vorige vier seizoenen had toegevoegd. Heb je deze serie nog helemaal niet gezien? Waar wacht je dan nog op?

Prison Break (vijf seizoenen)

Sinds deze week is het tevens mogelijk het vijfde seizoen van de hitserie Prison Break te bekijken op Netflix. In de serie wordt een onschuldige man in de bak gegooid voor de moord op de broer van de vicepresident van de Verenigde Staten. Uiteindelijk zal hij worden geëxecuteerd voor de daden die hij niet gepleegd heeft. Het is aan zijn jongere broer om hem uit de bak te krijgen en dat levert een hoop spannende situaties op. Onlangs verscheen er ook nog een zesde seizoen van Prison Break, mogelijk pikt Netflix die nog op.

Family Guy (seizoen elf tot en met zestien)

Mocht het bovenstaande een beetje te serieus zijn, dan kun je je dit weekend ook wagen aan een nieuw seizoen van Family Guy. Deze satirische animatieserie heeft Peter en z’n gezin in de hoofdrol, waaronder een geniale baby, een pratende hond, een domme tienerzoon en een onzekere dochter. Zijn vrouw is vaak degene die de boel bij elkaar houdt, maar ook zij knapt zo nu en dan. Vanaf nu kun je het zestiende seizoen van de komische serie bekijken, naast de seizoenen tien tot en met vijftien. Niet geschikt voor tere zieltjes.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.