Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Chilling Adventures of Sabrina krijgt een derde en vierde seizoen

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2018, 9:29 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bevestigd dat de horrorserie Chilling Adventures of Sabrina wordt voorzien van zowel een derde als vierde seizoen. Het tweede seizoen van deze nieuwe hitserie zal vanaf 25 april te zien zijn op de videostreamingdienst.

Chilling Adventures of Sabrina krijgt extra seizoenen

Netflix geeft eigenlijk nooit cijfers vrij voor zijn films en series, waardoor we dus nooit echt goed kunnen checken of bepaalde content goed scoort of niet. Maar er is wel een belangrijke indicator waar we dat uit kunnen opmaken. De nieuwe serie Chilling Adventures of Sabrina is pas sinds eind oktober te zien op de videostreamingdienst, heeft inmiddels een kerstspecial gekregen en zal vanaf 25 april terugkeren voor een tweede seizoen. Dat zijn goede berichten, maar deze week heeft de kat in de serie, Salem, nog meer goed nieuws.

Chilling Adventures of Sabrina wordt namelijk voorzien van een derde en vierde seizoen. Na het tweede seizoen zullen er nog zestien afleveringen verschijnen. Waarschijnlijk worden dit er acht per seizoen, tenzij Netflix natuurlijk meer afleveringen bestelt. Echter, het is niet alleen rozengeur en maneschijn. Zo waren Netflix en productiemaatschappij Warner Bros. voor de rechter gesleept door de Satanic Temple, omdat de seriemakers zonder toestemming bepaalde afbeeldingen hebben gebruikt waar copyright op rust.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.