Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘2019 Samsung-tv’s gaan ook Google Assistent ondersteunen’

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2018, 9:46 CategorieLcd en led tv's

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan zullen de 2019 Samsung-tv’s ook de Google Assistent gaan ondersteunen. Momenteel kunnen gebruikers al aan de slag met Bixby, de persoonlijke assistent die het Zuid-Koreaanse bedrijf zelf heeft ontwikkeld.

2019 Samsung-tv’s met Google Assistent – gerucht

Tijdens CES 2019 mogen we natuurlijk ook meer nieuws omtrent televisies verwachten. Variety laat nu weten dat Samsung waarschijnlijk voornemens is om aan te kondigen dat de 2019 Samsung-tv’s de Google Assistent en andere third-party technologieën gaan ondersteunen. Momenteel is het voor eigenaars van een Samsung-televisie al mogelijk gebruik te maken van Bixby, de persoonlijke assistent die het Zuid-Koreaanse bedrijf zelf heeft ontwikkeld. Daarnaast wordt er ook nieuwe technologie op het gebied van audio toegevoegd.

Die audiotechnologie zou vergelijkbaar moeten zijn met de Apple Homepod en dus geluid slim de kamer in moeten kunnen sturen. De televisie zou de kamer ‘beter moeten kunnen leren kennen’ en op basis van die informatie het geluid en volume kunnen aanpassen. Wat hiervan klopt, hopen we begin januari te weten te komen. De CES-beurs begint officieel op 8 januari 2019, maar daarvoor zullen enkele bedrijven al persconferenties hebben gehouden waardoor het nieuws waarschijnlijk al eerder dan 8 januari naar buiten komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.