Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo Go verschijnt binnenkort voor Android TV en Fire TV

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2018, 12:45 CategorieDigitale tv

Ziggo heeft laten weten dat het bedrijf binnenkort een nieuwe Ziggo Go-applicatie voor Android TV en Fire TV zal gaan introduceren. Voor nu heeft het bedrijf aan gebruikers gevraagd of ze willen meedoen met de bètaperiode, waarvan nog niet bekend is hoe lang die duurt.

Ziggo Go voor Android TV en Fire TV

Binnenkort verschijnt er een Ziggo Go-applicatie voor Android TV en Fire TV (de mediaspeler van Amazon). Dat heeft Ziggo laten weten. Het bedrijf heeft aan gebruikers gevraagd of ze willen meedoen aan een bètaperiode, maar helaas is nog niet bekend hoe lang die periode gaat duren en wanneer de app dan zal worden uitgebracht voor iedereen. Er is dus nog niets bekend over een releasedatum. Heb je een televisie van Philips, Sony of bijvoorbeeld Sharp? Dan kun je je bij Ziggo aanmelden om mee te doen met de testperiode.

Ook kun je dat doen wanneer je een Nvidia Shield of Amazon Fire TV Stick hebt. Ziggo Go is een online tv-dienst waarmee je ook programma’s kunt terugkijken. De app is nu al beschikbaar voor een aantal apparaten, zoals smartphones, tablets en de computer. Ook moet er nog een versie aankomen voor de Apple TV, de mediaspeler van Apple. Helaas is ook nog niet duidelijk wanneer we de app voor de Apple TV kunnen verwachten. Ziggo heeft dus nog wat verwachtingen in te lossen — laten we hopen dat dit snel zal gebeuren.

 • Delen:

Reacties

 1. Marcel
  02 oktober, 2019 om 14:50

  Bijna een jaar verder…. niets!

 2. Marco
  27 november, 2019 om 14:57

  werkt pefekt

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.