Ziggo brengt de streamingdienst F1 TV Pro naar Nederland

15 november 2018 1 Minuut 3 Reacties
Ziggo-shutterstock

Ziggo brengt het komende jaar de online streamingdienst F1 TV Pro naar Nederland. Hiermee kun je live en on demand Formule 1 kijken vanuit verschillende camerastandpunten en met internationaal commentaar.

Wie in Nederland Formule 1 wil kijken komt al snel bij Ziggo uit. Het bedrijf heeft de uitzendrechten voor de komende drie jaar opnieuw vastgelegd, waardoor Ziggo-klanten in ieder geval voor de komende jaren weer verzekerd zijn van de kwalificaties en de races via het kanaal Ziggo Sport, dat gratis te bekijken is voor Ziggo-klanten.

Liberty Global is eigenaar van Ziggo, en het zusterbedrijf Liberty Media is eigenaar van de Formule 1. Deze beschikt over een eigen streamingdienst omtrent de races. Voor het komende jaar brengt Ziggo de streamingdienst F1 TV Pro ook naar Nederland. Hiermee kun je races live en on demand kijken. Tevens kun je de race vanuit verschillende camerastandpunten volgen, zoals bijvoorbeeld de gehele race vanuit het gezichtspunt van je favoriete coureur. Je kunt meeluisteren met alle radioberichten tussen de teams en de coureurs en tevens kun je oude beelden eerdere races terugkijken.

Ben je helemaal klaar met het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij? Via F1 TV Pro kun je ook de internationale stream gebruiken met Engels commentaar.

F1 TV Pro komt in 2019 naar Nederland

F1 TV Pro moet voor het seizoen 2019 beschikbaar zijn voor Nederlandse klanten. Wat de online streamingdienst gaat kosten is op dit moment nog niet bekend. De dienst is al wel in België beschikbaar en kost daar 7,99 euro per maand.

Bron Foto: Shutterstock Via Totaal TV

Reacties (3)