Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo brengt de streamingdienst F1 TV Pro naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2018, 12:06 CategorieStreamingdiensten

Wie in Nederland Formule 1 wil kijken komt al snel bij Ziggo uit. Het bedrijf heeft de uitzendrechten voor de komende drie jaar opnieuw vastgelegd, waardoor Ziggo-klanten in ieder geval voor de komende jaren weer verzekerd zijn van de kwalificaties en de races via het kanaal Ziggo Sport, dat gratis te bekijken is voor Ziggo-klanten.

Liberty Global is eigenaar van Ziggo, en het zusterbedrijf Liberty Media is eigenaar van de Formule 1. Deze beschikt over een eigen streamingdienst omtrent de races. Voor het komende jaar brengt Ziggo de streamingdienst F1 TV Pro ook naar Nederland. Hiermee kun je races live en on demand kijken. Tevens kun je de race vanuit verschillende camerastandpunten volgen, zoals bijvoorbeeld de gehele race vanuit het gezichtspunt van je favoriete coureur. Je kunt meeluisteren met alle radioberichten tussen de teams en de coureurs en tevens kun je oude beelden eerdere races terugkijken.

Ben je helemaal klaar met het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij? Via F1 TV Pro kun je ook de internationale stream gebruiken met Engels commentaar.

F1 TV Pro komt in 2019 naar Nederland

F1 TV Pro moet voor het seizoen 2019 beschikbaar zijn voor Nederlandse klanten. Wat de online streamingdienst gaat kosten is op dit moment nog niet bekend. De dienst is al wel in België beschikbaar en kost daar 7,99 euro per maand.

 • Delen:

Reacties

 1. Verhille Christophe
  27 januari, 2019 om 6:49

  Goeiemorgen
  Wat moet je doen om die livestraeming te kunnen bekijken ik woon in ieper belgie
  Mvg verhille Christophe

 2. ed
  09 maart, 2019 om 12:08

  Leuk f1 pro maar je heb er niet veel aan als wil streamen na de tv, dat gaat niet geen app
  voor shieldtv of Apple TV 4k en op een kleine scherm te gaan zitten kijken vindt ik niks

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.