Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

YouTube-app nu beschikbaar voor de Nintendo Switch

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2018, 9:12 CategorieStreamingdiensten

Nintendo heeft bekendgemaakt dat eigenaars van een Nintendo Switch vanaf nu de YouTube-app kunnen downloaden voor de hybride spelcomputer. Geniet van muziekvideo’s, shows, gaming-livestreams, how-to-video’s en nog veel en veel meer.

Download YouTube voor Nintendo Switch

Er bestonden al geruchten over, maar nu is de kogel door de kerk. Nintendo heeft laten weten dat eigenaars van een Nintendo Switch vanaf nu de YouTube-applicatie in de eShop van het bedrijf kunnen vinden. Daardoor kunnen gamers de app van de videostreamingdienst nu downloaden voor de hybride spelcomputer. De download neemt gelukkig niet al te veel ruimte in beslag, waardoor je je al snel kunt vergapen aan muziekvideo’s, shows, gaming-livestreams, how-to-video’s en natuurlijk nog veel en veel meer.

Je kunt de app opzoeken op de Nintendo Switch door naar de eShop te gaan. De knop voor de winkel staat aan de onderkant van het scherm. Of je klikt op deze link en kunt de download starten van achter je pc. Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Dan kun je altijd onze recensie er nog eens op naslaan. Daarnaast publiceren we een aantal keer per jaar een overzicht van de beste games die je kunt spelen en uiteraard komen Nintendo Switch-spellen ook aan bod. Ons meest recente overzicht, op moment van schrijven, kun je hier terugvinden.


€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.