Xbox One November 2018 Update nu te downloaden

15 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
xbox-one-x-console-1

Eigenaars van een Xbox One, Xbox One S of Xbox One X kunnen vanaf nu de Xbox One November 2018 Update binnenhalen. Deze update zorgt er onder meer voor dat een handjevol games nu met toetsenbord en muis te spelen zijn op de spelcomputer.

Download de Xbox One November 2018 Update

Heb je thuis een Xbox One, Xbox One S of Xbox One X staan? Dan kun je vanaf nu de Xbox One November 2018 Update downloaden. Deze update zorgt er onder meer voor dat je nu een klein aantal spellen kunt spelen met een toetsenbord en muis in plaats van een controller. Ondersteuning voor toetsenbord en muis is er dus niet voor alle spellen op dit moment, omdat ontwikkelaars per game die support moeten inbouwen. Het kan dus nog even duren voordat je je favoriete spellen kunt spelen zonder controller op de Xbox One.

Daarnaast is er nu meer mogelijk met de stemassistenten op de console. Mensen in het Verenigd Koninkrijk kunnen bijvoorbeeld de bètaversie van Amazon Alexa downloaden en uitproberen, terwijl gebruikers van Cortana een spel helemaal kunnen afsluiten met het nieuwe Quit-commando. Ook is er een navigatiemodus, waardoor je je Xbox One bedient met je stem. Verder moet het nu gemakkelijker worden om specifieke games op je console te vinden, aangezien de zoekmachine nu daadwerkelijk kijkt naar alle games in je bibliotheek.

Check ons artikel met de beste games van dit moment. Eind december verschijnt het nieuwste overzicht, met onder meer Red Dead Redemption 2, Battlefield V en Hitman 2. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.

Reacties (0)