Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert de Rockster Go – draadloze, waterdichte speaker

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2018, 11:17 CategorieLuidsprekers

Teufel introduceert deze week een nieuwe, waterdichte en draadloze luidspreker met een lange accuduur; de Rockster Go. De compacte speaker moet volgens het Duitse bedrijf ideaal zijn voor onderweg, een feestje of in de tuin.

De Rockster Go is zo compact dat die in een schoudertas of rugzak past. Het model is met 700 gram relatief licht, maar desondanks volgens Teufel robuust. De met rubber beklede behuizing van de speaker absorbeert schokken, en zelfs een wolkbreuk of duik in het water brengen de Rockster Go niet van zijn stuk. De luidspreker is namelijk waterdicht volgens de IPX7-norm. De minimale eis voor deze beveiligingsklasse is volledige onderdompeling in water gedurende 30 minuten, tot één meter diep.

Dankzij zijn twee fullrange drivers en een aanvullend passief basmembraan produceert de Rockster Go krachtig geluid. De bluetooth aptX-codec zorgt voor een geluidsoverdracht in cd-kwaliteit. De ingebouwde batterij levert voldoende vermogen voor een speelduur van 12 uur, en de batterijlading kan met een druk op een knop worden afgelezen. Voor optimaal gebruiksgemak zijn knoppen voor de muziekbediening op de luidspreker aangebracht, zodat de smartphone er niet aan te pas hoeft te komen.

Ook is het mogelijk om tegelijkertijd twee bluetooth-systemen te verbinden en die afwisselend muziek naar de luidspreker kunnen sturen. En als een feest om meer volume vraagt, kunnen twee Rockster Go’s draadloos worden verbonden.

De Rockster Go is per direct bestelbaar via de website van Teufel voor 149,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.