Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Gratis versie Spotify werkt nu ook met Spotify Connect-speakers

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 15:20 CategorieLuidsprekers

Spotify heeft bekendgemaakt dat gebruikers van het gratis Spotify-abonnement ook gebruik kunnen maken van Spotify Connect. Wanneer je speakers Spotify Connect ondersteunen, dan hebben ze nog wel een update nodig die van de fabrikant af moet komen, helaas.

Spotify Connect en het gratis abonnement

Muziekstreamingdienst Spotify heeft laten weten dat het gebruikers van het gratis abonnement nu ook in staat stelt gebruik te maken van Spotify Connect. Dat is een platform voor wifi-speakers waarmee luisteraars heel snel hun muziek naar een aangesloten speaker op het wifi-netwerk kunnen sturen en meteen kunnen beginnen met luisteren, zonder koppelproces. Voordat deze groep gebruikers echter van de functie kan genieten, dienen hardwarefabrikanten de speakers in kwestie wel te voorzien van een update.

Die update zorgt ervoor dat de software development kit wederom up to date is, waarna de nieuwe functie geactiveerd wordt. De laatste tijd geeft Spotify gratis gebruikers meer vrijheden. Zo worden er nu vijftien afspeellijsten gegeneerd waarin mensen zelf kunnen bepalen welke nummers ze beluisteren, al moet er zo nu en dan natuurlijk nog steeds naar een advertentie geluisterd worden. Echter, er zijn nog steeds beperkingen: zo is de geluidskwaliteit niet even hoog als voor Premium-gebruikers en kunnen nummers niet gedownload worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.