Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Play-abonnement van Telenet in prijs verhoogd naar 11,95 per maand

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2018, 10:41 CategorieDigitale tv

Telenet heeft bekendgemaakt dat de prijs van het Play-abonnement wordt verhoogd van 10 naar 11,95 euro per maand. Gebruikers krijgen met dit abonnement voortaan ook toegang tot populaire series van HBO, die eerder alleen beschikbaar waren in het duurdere abonnement.

Prijs van Telenet Play-abonnement omhoog

Telenet heeft laten weten dat de prijs voor het Play-abonnement per 25 november 2018 zal stijgen van 10 naar 11,95 euro per maand. Dat komt doordat Vlamingen op een andere manier televisie zijn gaan kijken en veel meer tijd besteden aan series. Zo was het vorig jaar voor het eerst dat er meer tijd werd besteed aan series dan aan films. Daarom krijgen abonnees van dit abonnement nu ook toegang tot populaire series van HBO. Vanaf nu kun je bijvoorbeeld al tien van de populaire series met het abonnement bekijken.

Onder meer Game of Thrones, The Walking Dead en Westworld worden genoemd als voorbeelden. In de komende weken zal Telenet nog eens vijf series toevoegen. De provider heeft hiervoor een nieuwe deal gesloten met betaalzender HBO, waardoor het toevoegen van al die series mogelijk is. Daardoor kunnen abonnees dus ook oudere series van HBO, zoals Band of Brothers, The Sopranos, True Blood, The Wire en Rome verwachten. Daarnaast zijn er ook oudere films, Vlaamse tv-series en kinderprogramma’s beschikbaar.

  • Delen:

Reacties

  1. jo
    20 november, 2018 om 12:38

    Allemaal goed en wel, de abo’s die gebruiken willen maken van het terugkijken hangen eraan, en denken dat je kan concurreren tegen Netflix is gewoon te stom voor woorden….! De beeldkwaliteit blijft een heikel punt bij Telenet alsook het investeren aan zenders in HD….Arm Vlaanderen!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.