Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NLZiet brengt applicatie uit voor Android TV

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 9:09 CategorieStreamingdiensten

NLZIET, de gezamenlijke online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa heeft deze week een app voor Android TV gelanceerd. Dat betekent dat je de applicatie nu kunt downloaden naar je televisie, maar natuurlijk naar mediaspelers die beschikken over het televisieplatform.

Download NLZiet voor Android TV

De gezamenlijke online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa, genaamd NLZiet, heeft dinsdag een nieuwe applicatie gelanceerd voor Android TV, het televisieplatform dat je onder meer aantreft op televisies van Philips en Sony, evenals mediaspelers zoals de Nvidia Shield. Dit is niet de enige manier waarop mensen de streamingdienst kunnen bereiken op een televisie, aangezien er in de afgelopen maanden ook al applicaties verschenen voor onder meer de PlayStation 4 van Sony en de Apple TV-mediaspeler van het bedrijf uit Cupertino.

NLZiet biedt haar abonnees toegang tot het reclamevrije on demand aanbod van RTL XL, NPO Start Plus en KIJK. Daarnaast biedt de videostreamingdienst live en replay streams aan van de zenders NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids en RTL Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9 en TV 538. Uiteraard zijn er ook applicaties beschikbaar voor het web en mobiele apparaten, waarmee het aanbod in hoge kwaliteit te bekijken is. Een maandabonnement van deze dienst kost je 7,95 euro per maand.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.