Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix annuleert Marvel’s Daredevil-serie na drie seizoenen

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2018, 9:49 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft officieel bekendgemaakt dat er geen vierde seizoen van Marvel’s Daredevil zal verschijnen, aangezien de serie is geannuleerd. Daarmee volgt de blinde superheld in de voetsporen van zowel Luke Cage als Iron Fist. Jessica Jones is vooralsnog niet geannuleerd.

Daredevil-serie geannuleerd

De Daredevil-serie die exclusief te zien is bij Netflix, is officieel geannuleerd. De serie houdt dus op na drie seizoenen, ondanks de spannende cliffhanger aan het einde van dat derde seizoen. Ondanks het feit dat er dus geen nieuwe seizoenen aankomen, is het wel zo dat de huidige seizoenen allemaal te zien blijven bij Netflix. Het personage verdwijnt dus niet volledig van de videostreamingdienst. Daarnaast is bekendgemaakt dat het personage “zal voortleven in andere projecten van Disney” (waarschijnlijk voor Disney+).

Dit is nu de derde Marvel-serie die wordt geannuleerd. Eerder dit jaar liet Netflix al weten dat zowel Luke Cage als Iron Fist ook geen nieuwe seizoenen meer gaan krijgen. Dan hebben we nog Jessica Jones over, evenals het onverwachte succes van The Punisher. Beide series krijgen vooralsnog één seizoen waar al hard aan gewerkt is, maar het is nog niet bekend of daar ook de stekkers uit worden getrokken. De kans is echter groot dat dit ook de laatste afleveringen zullen worden, omdat Disney nu dus werkt aan een eigen videostreamingdienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.