Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Microsoft werkt aan Xbox One zonder disclade’

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2018, 9:14 CategorieGaming

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Microsoft momenteel aan een Xbox One-versie zonder een disclade. Microsoft zou zelfs een programma gaan opstarten waarmee je je games op disc zou kunnen omruilen voor digitale codes.

Xbox One zonder disclade op komst – gerucht

Microsoft werkt waarschijnlijk achter de schermen aan de opvolger van de Xbox One X, maar niet voordat het huidige platform nog een laatste zet krijgt. Tenminste, dat lijkt te gaan gebeuren. Bronnen bevestigen namelijk tegenover de website Thurrott dat Microsoft voornemens zou zijn een Xbox One zonder disclade uit te brengen. Dit nieuwe model zou in 2019 moeten gaan verschijnen en een lage prijs gaan krijgen (waarschijnlijk rond de honderd dollar). Maar wat nu als je al een aantal fysieke Xbox-spellen hebt liggen?

Daar zou Microsoft een antwoord op hebben in de vorm van een omruilprogramma. Al je fysieke games zouden dan in de winkel om te ruilen zijn voor een digitale variant. Daarnaast zou er nog een versie van de Xbox One S moeten gaan verschijnen, laten de bronnen weten, inclusief disclade. Microsoft weet dat sommige gamers het nog steeds fijn vinden om games op een schijfje te hebben staan, zodat het hoesje in de kast kan worden gezet bij de andere fysieke videogames. Het bedrijf uit Redmond heeft niet gereageerd op de geruchten.

Check ons artikel met de beste games van dit moment. Eind december verschijnt het nieuwste overzicht, met onder meer Red Dead Redemption 2, Battlefield V en Hitman 2. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.


€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.