Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG en Spectral introduceren Air Signature wandmeubel

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2018, 11:36 CategorieOled tv's

Waar vroeger de gigantische beeldbuis het liefst zo veel mogelijk in het interieur verborgen werd, is de televisie tegenwoordig vaak een designobject, prominent onderdeel van het interieur geworden. Dat kan stand-alone, maar ben je in de markt voor een tv-meubel op maat, dan is er heel wat te vinden. LG en Spectral, producent van high-end tv-meubels, introduceren bijvoorbeeld hun nieuwste samenwerking op dat vlak: de Air Signature.

Air Signature tv-meubel

De Air Signature is een elegant wandmeubel dat wordt gepositioneerd als dé oplossing voor de Wallpaper TV van LG. Het meubel doet geen afbreuk aan het design van de televisie of je interieur, maar haakt aan op de eigenschappen van het ontwerp. Het hoogwaardige design sluit naadloos aan op het scherm, terwijl alle kabels onzichtbaar achter het meubel verdwijnen zonder dat je in de muur hoeft te frezen.

Op de afbeeldingen is de Air Signature gecombineerd met de LG W8 Signature Wallpaper oled, naar eigen zeggen de dunste televisie ter wereld. Deze tv is slechts 3mm dik en vormt daardoor een eenheid met de muur. De Air Signature is vanaf medio november verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je terecht op de website van LG.

Air Spectral tv-meubel

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.