Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Showawards iEar’ 2018: Stembus nu geopend

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2018, 10:00 CategorieNieuws

De organisatie van de Audio Show iEar’ 2018 heeft zojuist de deuren geopend. Dat betekent dat ook de stembussen van de FWD Showawards geopend zijn, want FWD is officieel mediapartner van het tweedaagse event in het Willem II-stadion.

FWD doet natuurlijk verslag van de show en uiteraard delen we dit weekend alle shownieuwtjes meteen op onze websites, maar we reiken óók de FWD Showawards iEar’ 2018 uit. Dat zijn prijzen voor de beste producten in verschillende categorieën, allen op de beursvloer terug te vinden dit weekend. En dat doen we niet alleen, want we hebben jouw hulp nodig!

Update: de stembus is gesloten!

Op deze pagina vind je alle winnaars!

iEar geopend

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.