Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Disney-streamingdienst heet Disney+, lanceert eind 2019

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2018, 9:31 CategorieStreamingdiensten

The Walt Disney Company heeft officieel onthuld dat de streamingdienst van het bedrijf Disney+ zal gaan heten. De dienst zal ergens aan het einde van 2019 worden gelanceerd in de Verenigde Staten. Over een Europese release is momenteel nog niets bekend.

Disney-streamingdienst heet Disney+

Disney+ is de naam van de aankomende videostreamingdienst van Disney, heeft het bedrijf officieel laten weten. De dienst moet eind 2019 gelanceerd worden in de Verenigde Staten; over een Europese releasedatum is nog niets bekend. Naast de naam voor de streamingdienst heeft Disney ook nog bekendgemaakt dat we twee extra series mogen verwachten. Zo komt er een tweede Star Wars-serie, waarin acteur Diego Luna wederom zijn rol als Cassian Andor vertolkt. Dit verhaal speelt zich af voor Rogue One: A Star Wars Story.

Ook zal er een serie rondom Loki worden gemaakt, de halfbroer van Thor. Acteur Tom Hiddleston kruipt wederom in de huid van deze god, waar fans van Marvel-films al jaren bekend mee zijn door films als Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War. Deze series sluiten zich aan bij eerder aangekondigde series als Jon Favreau’s The Mandalorian, Monsters Inc. en High School Musical. Het wachten is nu op meer nieuws die zullen verschijnen op de streamingdienst van Disney plus natuurlijk nieuws rondom de Europese lanceringsdatum.

  • Delen:

Reacties

  1. frans d groot
    10 november, 2018 om 10:53

    Ik zit er niet op te wachten allemaal het zelfde straks heb je honderden van deze soort het gaat niet werken over een paar jaar gaat ook hier de stekker weer uit. Het zijn allemaal tijdelijke geld verslinderende bedrijven met ook weer reclame. Te veel van deze zooi is ook niet goed je moet overal een abbo voor nemen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.