Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #178

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere Minecraft: Story Mode.

Minecraft: Story Mode (drie afleveringen)

Netflix heeft deze week een nieuwe interactieve serie gelanceerd. Het gaat dit keer om Minecraft: Story Mode. Dit is een game die een aantal jaar geleden al werd uitgebracht op spelcomputers en mobiele apparaten en vanaf nu kunnen Netflix-abonnees dus ook kijken hoe het interactieve Minecraft-avontuur verloopt. Als speler-kijker-hybride heb je zelf deels invloed op het verloop van het verhaal. Helaas is het wel zo dat de studio achter deze videogame inmiddels is opgedoekt. We hoeven dus niet snel meer seizoenen te verwachten.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Vorig jaar verscheen op Netflix de film A Christmas Prince: een zoetsappige film die ook alleen maar goed kan scoren tijdens de feestdagen. En dat is wat de videostreamingdienst dondersgoed weet en daarom is er dit jaar al een vervolg van verschenen in de vorm van A Christmas Prince: The Royale Wedding (waarschijnlijk een knipoog naar prins Harry en Meghan Markle). Deze film gaat echter niet alleen over rozengeur en maneschijn, aangezien journalist en aanstaande bruid Amber ontdekt dat een leven als koningin heel anders is…

F is For Family (drie seizoenen)

Zo op het eerste gezicht lijkt de animatieserie F is for Family een luie komedieserie over een doorsnee familie in de jaren zeventig (en sommige mensen beweren zelfs dat het een Family Guy-ripoff is). Maar dat is precies wat deze serie nou juist zo leuk maakt. Je hebt een vader die voor z’n gezin zorgt met een baan die hij haat, een moeder die vrouw en ouder speelt in een wereld waar dat van haar verwacht wordt en kinderen die zo allemaal hun eigen problemen hebben. En dat terwijl seks, drugs en rock-n-roll de wereld draaiende houden.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.