Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #177

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere Trevor Noah: Son of Patricia (2018).

Trevor Noah: Son of Patricia (2018)

De naam Trevor Noah herken je misschien van zijn werk als presentator van The Daily Show op Comedy Central. Daarvoor was Noah al een succesvolle cabaretier en dat werkt doet hij godzijdank nog steeds. Voor Netflix heeft de beste man een nieuwe special opgenomen, waarin hij grappen maakt over alledaagse, minder alledaagse en stomme dingen, zoals taco’s, ontsnapte slangen, kamperen, racisme-immuniteit en heeft hij het over de lessen die hij heeft geleerd van zijn moeder. Vandaar ook de naam van de show: Son of Patricia.

Greenleaf (drie seizoenen)

De dramaserie Greenleaf gaat lekker door waar het mee bezig is en is inmiddels alweer aangekomen bij het derde seizoen op Netflix. Het gaat over een grote familie die megakerken in Memphis runnen. Ondanks de goddelijke aard van hun werk, gaat er achter de schermen (en de voordeur) heel wat mis. Zonden als hebzucht en overspel komen rijkelijk voor. De serie is ook overgoten met talentvolle acteurs, zoals Merle Dandridge, Kim Hawthorne, Lynn Whitfield en Keith David. In totaal staan er nu drie seizoenen online bij Netflix.

Frontier (drie seizoenen)

Jason Momoa ken je wellicht van series als Game of Thrones en films als Justice League en de in december te verschijnen Aquaman (allebei van DC Comics), maar ondertussen speelt de acteur ook nog in andere series. Zoals de Netflix Original-serie Frontier, waar vanaf vandaag het derde seizoen van online te vinden is. In het Noord-Amerika van de achttiende eeuw vechten meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson’s Bay Company.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.