Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #176

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere She-Ra: Princess of Power.

She-Ra: Princess of Power (één seizoen)

De nieuwe Netflix-animatieserie She-Ra: Princess of Power is een reboot van het eerste avontuur dat in 1985 verscheen en vertelt het verhaal van de tiener genaamd Adora. Ze leidt de rebellie tegen de slechte Hordak en zijn Horde, terwijl ze ondertussen de rol vervult van She-Ra en een groep magische prinsessen leiding geeft. De serie wordt over het algemeen positief beoordeeld, mede dankzij de diverse personages in de serie. Er is echter ook wat kritiek: zo zou het verhaal traag zijn en vinden mensen de serie lijken op Steven Universe.

The Bridge (drie seizoenen)

Terug van weggeweest is de serie The Bridge. The Bridge is een Deens-Zweedse tv-misdaadserie die in beide landen speelt en waarin beide talen worden gesproken. De titel verwijst naar de Sontbrug die Denemarken en Zweden verbindt. In het eerste seizoen wordt er een doormidden gezaagd lijk gevonden op de grens tussen Denemarken en Zweden, en daardoor moeten de rechercheteams van het Deense Kopenhagen en het Zweedse Malmö nauw samenwerken. De hoofdrolspelers zijn echte tegenpolen van elkaar, wat voor drama zorgt.

The Ballad of Buster Scruggs

Dit is een film van de Coen-broers, die veel steracteurs hebben weten te strikken voor het grote Netflix-project. Zo zien we onder meer James Franco, David Krumholtz, Liam Neeson, Clancy Brown en Zoe Kazan in deze western spelen, een western die net even anders is dan genregenoten. Deze komedie wordt opgedeeld in zes delen van in totaal tweeënhalf uur. De gebroeders Coen zullen zelf de voice-over voor het verhaal verzorgen. Met alle zes de delen krijgen we een goed beeld van wat de personages hebben uitgespookt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.