Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #175

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van The Sinner.

The Sinner (twee seizoenen)

Het eerste seizoen van The Sinner was een grote verrassing. Uit het niets pleegt een vrouw een moord op het strand terwijl ze gezellig met haar gezin op stap is. Naarmate de afleveringen de revue passeren kom je er natuurlijk als kijker achter wat er nu precies gebeurd is — en wat er gebeurd is, is best heftig. Het verhaal van dat eerste seizoen is afgerond, dus nu moeten de makers zich concentreren op een ander verhaal. Dit keer pleegt een elfjarige jongen een dubbele moord en moet rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) de waarheid achterhalen.

E.T. The Extra-Terrestrial

Weinig mensen van boven de dertig zullen de film E.T. The Extra-Terrestrial nog niet gezien hebben. Maar nu de film officieel op Netflix staat, kan mogelijk een geheel nieuwe generatie kennismaken met het buitenaardse wezen dat eigenlijk niets liever wil dat bellen naar huis. Gewapend met krachten die mensen nog niet begrijpen wordt E.T. uitgedaagd, terwijl zijn nieuwe vrienden zich om hem bekommeren en hem willen helpen zijn doel te bereiken. Dat zorgt natuurlijk voor leuke, maar ook een hoop droevige momenten.

Medal of Honor

Vanaf vandaag staat er ook een nieuwe documentaire op Netflix, namelijk Medal of Honor. In deze reeks zien we verschillende Amerikaanse militairen die allemaal een Medal of Honor in ontvangst hebben genomen. Zo’n medaille verdien je veelal op de ergste dag van je leven, laten militairen weten, waardoor de verhalen achter de plakken aangrijpend zijn. De medaille is de hoogste militaire onderscheiding en de mensen die hem krijgen worden vaak tot held bestempeld. Maar er zit dus nogal een flinke keerzijde aan die medaille…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.