Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #174

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2018, 16:00 CategorieNieuws

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het laatste seizoen van House of Cards.

House of Cards (zes seizoenen)

Vanaf vandaag kun je het zesde en laatste seizoen van de hitserie House of Cards bekijken op Netflix. Omdat acteur Kevin Spacey dit seizoen niet meer meedoet, heeft Robin Wright de hoofdrol toegewezen gekregen. Hoe dit precies allemaal in het verhaal verwerkt zal worden, kun je dus vanaf gaan bekijken. Wright speelt het personage Claire Underwood, de nieuwe president van de Verenigde Staten. Ze gaat om met de dood van haar man en krijgt ook te maken met alle dagelijkse dingen die een president te verwerken krijgt.

Don’t Watch This (één seizoen)

Het is net Halloween geweest, dus heeft Netflix in de aanloop naar deze feestdag enkele griezelige dingen online gezet. Dat begon vorige week al met de Chilling Adventures of Sabrina en deze week gaat de streamingdienst rustig verder met het eerste seizoen van Don’t Watch This. En laat de naam een waarschuwing zijn. Angstaanjagende wezens, duistere obsessies en verontrustende visioenen liggen op de loer in deze huiveringwekkende reeks korte horrorfilms. Je bent dus gewaarschuwd (maar laat je vooral niet tegenhouden).

They’ll Love Me When I’m Dead

Naast films en series is Netflix natuurlijk ook een prima plek om documentaires te bekijken. En met They’ll Love Me When I’m Dead heeft de videostreamingdienst een opmerkelijke titel in handen. Deze docu gaat namelijk over Orson Welles. Het is Welles nooit gelukt om de film The Other Side of the Wind af te krijgen. Netflix heeft dit wel voor elkaar gekregen en heeft daar ook meteen een documentaire over gemaakt. Je kunt dus niet alleen de film op de dienst kijken, ook krijg je meteen een kijkje achter de schermen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.