Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Aftermovie Audio Show iEar’ 2018

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2018, 11:26 CategorieNieuws

De Audio Show iEar’ in Tilburg, georganiseerd door de gelijknamige winkels, is uitgegroeid tot de grootste beurs voor audio en video in de Benelux. Ook dit jaar was het een levendige bedoening, met meer dan 5.000 bezoekers die in het Willem II-stadion kwamen kijken en luisteren naar het nieuws op vlak van het betere beeld en geluid.

Aftermovie iEar’ 2018

FWD was natuurlijk aanwezig op de iEar’ Show, deze keer met een grootse stand waar we de bezoekers kennis lieten maken met onze media en de redactie. Daarnaast hebben we als FWD de FWD iEar’ Showawards uitgereikt (de winnaars vind je hier) en een uitgebreid verslag geschreven over de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen de showvloer. Maar, FWD was ook van de partij met een camerateam om verslag te doen vanaf de show. Binnenkort komen we met een uitgebreid videoverslag, maar vandaag hebben we al een aftermovie, oftewel sfeerimpressie, voor je. Enjoy!

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal en blijft op de hoogste van de laatste video’s op het gebied van consumentenelektronica.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.