Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xiaomi Mi Box S met ondersteuning voor 4k en hdr aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2018, 9:09 CategorieMediaspelers

Xiaomi heeft een nieuwe versie van zijn mediaspeler aangekondigd, met ondersteuning voor 4k en hdr: de Xiaomi Mi Box S. Vanaf 19 oktober zal de speler verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten, waar het apparaat een prijskaartje heeft van 59,99 dollar.

Dit is de Xiaomi Mi Box S

Tijdens het hardware-evenement van Google, waar onder meer de nieuwe Pixel-smartphones en de Google Home Hub is aangekondigd, heeft Xiaomi tussen de berichten door ook de Xiaomi Mi Box S aangekondigd. Dit is een geüpdatet model van de huidige speler, die vanaf 19 oktober te koop is in de Verenigde Staten voor een bedrag van 59,99 dollar. De mediaspeler wordt geleverd met een aparte afstandsbediening. Uiteraard beschikt het kastje over Android TV en andere Google-producten.

Zo krijgen toekomstige eigenaars toegang tot de Google Assistent en Chromecast-functies. Daarnaast is er ondersteuning voor 4k en hdr (beide tot zestig frames per seconde), evenals DTS. Onder de motorkap zit een quadcore-processor, 2 GB aan werkgeheugen en 8 GB aan interne opslagruimte. Daarnaast is er bluetooth 4.2, is er één 2.0A hdmi-poort, één audiopoort, een usb-poort en een aan-uitknop. De afstandsbediening beschikt ook over nieuwe knoppen, zoals de knop voor de Assistent en bijvoorbeeld Netflix.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.