Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lost problemen vastlopende PlayStation 4 door vreemde berichten op

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2018, 15:44 CategorieGaming

Gisteren werd bekend dat er een bug rondging op de PlayStation 4. Sommige spelers ontvingen een bericht vol met vreemde tekens. Zodra dit bericht werd geopend liep de spelcomputer constant vast en kon je met geen mogelijkheid meer de console normaal opstarten.

Sony heeft via Twitter laten weten dat de problemen inmiddels verholpen zijn. Spelcomputers zouden nu niet meer vast moeten lopen wanneer spelers berichten vol met vreemde tekens ontvangen. Een officieel persbericht is niet naar buiten gebracht. In het bericht op Twitter van het officiële Twitter-account van PlayStation UK laat een medewerker ook weten hoe je het probleem op kunt lossen wanneer jij een bericht hebt ontvangen met vreemde tekens. Loopt jouw PlayStation 4 nog steeds vast? In feite zit de spelcomputer in een constante crash loop. De oplossing is gelukkig gemakkelijk binnen vijf minuten te regelen.

Verwijder het bericht via de app

Wat je nodig hebt is de PlayStation-app voor iOS of Android. Binnen de app kun je het bericht gemakkelijk verwijderen. Start daarna de PlayStation in veilige modus en kies optie 5. Dat is alles om het probleem definitief op te lossen. Wil je zekerheid dat dit in de toekomst niet weer zal gebeuren? Kies er in de opties voor om alleen berichten te ontvangen van vrienden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.