Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘PlayStation 4-systemen lopen vast door malafide bericht’

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2018, 10:21 CategorieGaming

Verschillende eigenaars van een PlayStation 4 melden dat er een bericht rondgaat dat ervoor zorgt dat je PS4 vastloopt. Mocht je een bericht krijgen vol vreemde tekens, open hem dan niet en verwijder hem via de berichtenapplicatie die beschikbaar is op Android en iOS.

Malafide bericht op PlayStation 4: open hem niet

Verschillende PlayStation 4-eigenaars melden dat er nu een bericht wordt verstuurd naar allerlei spelers die ervoor kan zorgen dat je spelcomputer vastloopt. Soms kan het probleem alleen worden verholpen nadat de gebruiker teruggaat naar de fabrieksinstellingen. Sony heeft nog niet gereageerd op het probleem, maar kan op een later moment alsnog een update gaan uitbrengen die dit probleem verhelpt. Mocht je een bericht krijgen vol vreemde tekens, open hem dan niet en verwijder hem op een andere manier.

Dat kun je doen door de berichtenapplicatie te downloaden, beschikbaar voor Android en iOS. Voorkomen is beter dan genezen: ben je dus van plan om je PlayStation 4 aan te zetten, check dan eerst via de app of je het bericht hebt ontvangen. Dan kun je hem meteen verwijderen. Ook doe je er goed aan binnen je profiel aan te geven dat je alleen berichten wil ontvangen van vrienden (of zelfs tijdelijk van helemaal niemand). Mocht het al te laat zijn, dan kan deze pagina op de Sony-website je misschien verder helpen.

Op Homecinema Magazine maken we ook ongeveer elke twee maanden een overzicht van de beste games die je kunt spelen op dit moment. Hier tref je deel 7a en hier tref je deel 7b aan. Vergeet ook niet de review van de PlayStation 4 Pro te lezen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.