Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Orange is the New Black eindigt met het zevende seizoen

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2018, 10:18 CategorieStreamingdiensten

De makers van Orange is the New Black hebben via Twitter aangekondigd dat de serie eindigt met het aankomende, zevende seizoen. In een video, die samen met de tweet werd verstuurd, leggen verschillende acteurs uit wat deze serie voor hen heeft betekend.

Orange is the New Black eindigt volgend jaar

Fans van de serie Orange is the New Black moeten zich voorbereiden op het einde van de serie. De makers hebben namelijk via Twitter bekendgemaakt dat de show eindigt met het zevende seizoen, dat vanaf volgend jaar ergens op videostreamingdienst Netflix te zien zal zijn. In dezelfde tweet zit ook een video, waarin verschillende acteurs uitleggen wat deze serie, en zijn fans, voor hen betekent en hoeveel ze dit allemaal gaan missen. Je kunt de video bekijken in de tweet die we hieronder hebben geplaatst.

Orange is the New Black is een serie gemaakt op basis van een boek, geschreven door Piper Kerman. Sinds de release van de serie in 2013 is die niet alleen één van de meest belangrijke series op Netflix, de show wordt tot op heden ook altijd goed gewaardeerd door kijkers en critici. De afgelopen zes seizoenen hebben ook mogen genieten van tientallen Emmy-nominaties en heeft zelfs vier keer een prijs een wacht gesleept. Het zevende en laatste seizoen zal dus in 2019 te zien zijn bij Netflix, maar het is nog niet bekend wanneer precies.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.