Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nintendo brengt volgend jaar nieuwe versie Nintendo Switch uit’

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2018, 9:25 CategorieGaming

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Nintendo volgend jaar een nieuwe versie van de Nintendo Switch uit. Dat zou zomaar kunnen kloppen, aangezien het Japanse bedrijf vaker nieuwe iteraties van bestaande hardware uitbrengt.

Nieuwe versie Nintendo Switch – gerucht

The Wall Street Journal schrijft dat Nintendo voornemens is volgend jaar een nieuwe versie van de Nintendo Switch uit te brengen. De geüpdatete hardware zou in de tweede helft van 2019 moeten verschijnen, mogelijk al in de zomer. De krant beschrijft verder geen details over wat voor soort veranderingen we mogen verwachten, maar waarschijnlijk zal er wel een beter lcd-scherm aanwezig zijn. Nintendo heeft hier zelf nog niets over naar buiten gebracht. Mocht Nintendo dit echter gaan doen, dan zal dat niet vreemd zijn.

Als je kijkt naar de geschiedenis van Nintendo, dan valt op dat de handhelds vaak nieuwe iteraties hebben gekregen met heftige veranderingen. De Gameboy Advance ging via de Advance SP naar de Gameboy Micro, terwijl de Nintendo DS uiteindelijk is uitgegroeid tot een Nintendo DSi XL (wat versie vier is) en de Nintendo 3DS via een omweg ook nu verkrijgbaar is als Nintendo 2DS XL (eveneens versie vier). Homeconsoles hebben ook nieuwe versies gekregen: zo is de Wii ook beschikbaar als kleinere variant in het rood en zwart.

Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Dan kun je altijd onze recensie er nog eens op naslaan. Daarnaast publiceren we een aantal keer per jaar een overzicht van de beste games die je kunt spelen en uiteraard komen Nintendo Switch-spellen ook aan bod. Ons meest recente overzicht, op moment van schrijven, kun je hier, in de vorm van deel 7a en deel 7b, terugvinden.


€ 308,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.