Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nieuwe generatie Google Chromecast verschijnt op 9 oktober’

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2018, 9:59 CategorieMediaspelers

Google komt op 9 oktober waarschijnlijk met een nieuwe versie van de Google Chromecast, de HDMI-stick van het bedrijf. Dit blijkt uit uitspraken van medewerkers van de Amerikaanse elektronicaketen Best Buy, waar een koper per ongeluk de nieuwste versie al mee naar huis gekregen heeft.

Een niets vermoedende koper van een Google Chromecast uit de Verenigde Staten heeft per ongeluk de nog onaangekondigde nieuwe versie van de HDMI-stick mee naar huis gekregen. Volgens medewerkers van Best Buy was het een foutje en zou de nieuwe Chromecast eigenlijk pas vanaf 9 oktober verkocht mogen worden. De verwachting is dan ook dat Google op die dag niet alleen de nieuwe Pixel 3 smartphone maar ook een nieuwe versie van zijn HDMI-stick aankondigt.

Wat we precies kunnen verwachten van de nieuwste generatie Chromecasts is nog niet duidelijk. De koper van de stick kon er namelijk nog maar weinig mee omdat er een nieuwe versie van de Google Home-app voor vereist is. Die nieuwe versie wordt waarschijnlijk ook pas op of rond 9 oktober uitgerold. Qua uiterlijk is de nieuwe Chromecast iets dikker dan zijn voorganger en van een matte afwerking voorzien.

Uit eerdere geruchten en berichten kunnen we opmaken dat de nieuwe versie van Google’s HDMI-stick uitgerust wordt met 5GHz WiFi, een betere WiFi-ontvangst en volledige bluetooth-ondersteuning.

  • Delen:

Reacties

  1. Alexander Rose
    04 oktober, 2018 om 11:22

    Hoe kan ik deze nieuwe chromecast bestellen ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.