Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech Z607 Surround Sound moet 5.1-geluid toegankelijk maken

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2018, 9:55 CategorieLuidsprekers

Logitech heeft de Logitech Z607 5.1 Surround Sound met bluetooth aangekondigd, een betaalbaar speakersysteem. Het systeem biedt heel veel aansluitingsmogelijkheden, waardoor je van veel soorten bronnen muziek kunt afspelen.

Dit is de Logitech Z607

Vrijdag heeft Logitech de Logitech Z607 uit de doeken gedaan. Dit is een 5.1 surround sound-systeem met bluetooth, dat verbinding moet kunnen maken met al je audiobronnen en dat voor een betaalbare prijs. Door de multi-source connectivity kun je via bluetooth, 3,5mm of RCA-kabels luisteren naar audio van je tv, telefoon en computer. Ook kun je luisteren naar bestanden op je sd-kaart, usb-station of fm-radio. Bovendien beschikt het systeem over een lange speakerkabel van maar liefst zes meter, waardoor plaatsen gemakkelijk moet gaan.

Je kunt de speakers op bureaus en tafels plaatsen, maar ze zijn ook aan de muur te bevestigen. Er wordt ook een afstandsbediening meegeleverd die tot tien meter afstand van het apparaat te gebruiken is. Je kunt zo bijvoorbeeld nummers afspelen, pauzeren en overslaan, het volume regelen, input selecteren en wisselen van radiostations. Het systeem beschikt over 160 watt piekvermogen en een 5.25 inch subwoofer en is vanaf 23 november beschikbaar bij de bekende verkooppunten in Nederland voor een adviesverkoopprijs van 129 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.