Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Fear Unlimited is ook een streamingplatform voor horror- en thrillercontent

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2018, 10:57 CategorieStreamingdiensten

Er kom nog een Nederlandse videostreamingdienst aan die volledig in het teken staat van horror- en thrillercontent: Fear Unlimited. Vroege vogels kunnen al tijdens de pre-releasemaand gebruikmaken van een introductieaanbieding en betalen slechts 6,66 euro per maand.

Dit is Fear Unlimited

Vanaf 30 november is er een nieuwe videostreamingdienst voor horror- en thrillercontent beschikbaar in de Benelux, genaamd Fear Unlimited. De dienst beschikt over een catalogus van honderden angstaanjagende films die voor het merendeel niet op andere streamingdiensten zijn te vinden. Daarnaast wordt samengewerkt met diverse externe partners, waaronder het fanzine Schokkend Nieuws. De dienst krijgt een abonnementsvorm en is vanaf 30 december 2018 voor 7,99 euro per maand beschikbaar in de Benelux.

Onder het aanbod vallen onder meer titels als I Am Not A Serial Killer, Southbound, Wyrmwood, The Hallow, Let the Right One In en What The Waters Left Behind. Ook moet Fear Unlimited een ontmoetingsplek voor genreliefhebbers en -filmmakers uit Nederland en België worden en zal er een groot aanbod aan korte films te zien zijn. Vroege vogels kunnen al tijdens de pre-releasemaand, vanaf 30 november, gebruikmaken van een introductieaanbieding en betalen slechts 6,66 euro per maand gedurende de eerste zes maanden.

Fear Unlimited is ontstaan door een samenwerking van Jan Doense, Just Media Group, Source 1 Media en Première TV Distribution. Eerder werd de videostreamingdienst voor horrorcontent Horrify al aangekondigd.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    29 oktober, 2018 om 19:54

    Nog meer streamsite erbij zo kom je op een dure maand rekening voor tv kijken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.