Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #173

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de eerste aflevering van Chilling Adventures of Sabrina.

Chilling Adventures of Sabrina (één seizoen)

Kijk je elke week uit naar een nieuwe aflevering van de serie Riverdale? Van dezelfde makers verschijnt nu ook Chilling Adventures of Sabrina. Wellicht herken je de naam uit een serie die enkele jaren geleden te zien was: Sabrina the Teenage Witch. Hoewel het bronmateriaal en de naam hetzelfde is, zal deze serie veel duisterder zijn dan zijn voorganger. Occulte bedoelingen, hekserij en meer zul je aantreffen in deze nieuwe serie, waarvan het eerste seizoen nu beschikbaar is op Netflix. Aanrader voor Riverdale-fans.

Bodyguard (één seizoen)

De miniserie Bodyguard is een Britse serie met Richard Madden en Keeley Hawes in de hoofdrol. Madden speelt de Britse politiesergeant David Budd, een oorlogsveteraan gekweld door ptss. Budd werkt nu bij de Royalty and Specialist Protection-tak van de Protection Command in Londen en krijgt de taak de ambitieuze Home Secretary Julia Montague te beschermen — terwijl hun politieke waarden en normen tegen elkaar in druisen. Dat zorgt voor een hoop spanning op de werkvloer, evenals kijkgenot van de bovenste plank.

DC’s Legends of Tomorrow (drie seizoenen + S04E01)

De serie DC’s Legends of Tomorrow begon in het eerste seizoen misschien als een ietwat te serieuze en daardoor saaie serie, maar vanaf seizoen twee zijn alle remmen losgegooid en merk je ook echt dat de makers plezier hebben in het maken van de nieuwe afleveringen. Daarom is het niet zo vreemd dat het vierde seizoen opent met een vleesetende eenhoorn die mensen aanvalt tijdens Woodstock in 1969. Ben je al bekend met deze tijdreizigers? Dan is het aan de orde van de dag. Zo niet, ga dan heel seizoen alle afleveringen bekijken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.