Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #172

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het derde seizoen van Daredevil.

Daredevil (drie seizoenen)

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar vanaf vandaag staat het derde seizoen van Marvel’s Daredevil dan eindelijk op Netflix. In dit nieuwe seizoen zien we dat de Devil of Hell’s Kitchen zijn vertrouwde rode pak inruilt voor het oude, zwarte pak uit seizoen één. Onder meer doordat er nu een andere maniak in New York rondloopt die claimt Daredevil te zijn. Op de achtergrond komt Wilson Fisk ook steeds meer in beeld, die een transformatie lijkt te maken van schurk naar wereldverbeteraar, dit keer in zijn kenmerkende witte pak.

Arrow (S07E01)

Sinds deze week kun je naar het nieuwe seizoen van Arrow kijken. We zijn alweer aangekomen bij het zevende seizoen. Oliver Queen, de man achter het masker en de boog, zal de eerste paar afleveringen van dit seizoen achter tralies zitten, nadat hij aan het einde van het vorige seizoen bekend heeft de Green Arrow te zijn. Dat pakt natuurlijk niet goed uit, omdat de man daar constant in problemen komt en daardoor heel wat blauwe plekken oploopt. Ondertussen begint Supergirl ook weer en kunnen we uitkijken naar de crossover…

Making a Murderder (twee delen)

Making a Murderer is een exclusieve Netflix-documentaire waarin we kennismaken met Steven Avery. Deze man werd beschuldigd van meerdere dingen, waaronder poging tot moord, waarvoor hij achttien jaar heeft vastgezeten. Avery werd uiteindelijk vrijgelaten, omdat hij niet schuldig bleek, om niet lang daarna wederom opgepakt en opgesloten te worden voor iets dat hij wel gedaan heeft. Het eerste deel van deze documentaire verscheen alweer in 2015 en nu kunnen we eindelijk het tweede deel gaan bekijken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.