Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #171

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere The Haunting of Hill House.

The Flash (S05E01)

Deze week begint het vijfde seizoen van de CW-serie The Flash. De eerste aflevering gaat direct verder waar de laatste aflevering van het vierde seizoen is geëindigd, dus zorgt ervoor dat je helemaal bij bent. Nadat de dochter van Barry, die uit de toekomst komt, het één en ander verteld heeft over zichzelf en haar leefsituatie, komt naar buiten dat het haar niet meer lukt om terug te gaan naar de toekomst. Het Flash-team probeert Nora nu te helpen, maar al gauw blijkt dat er stiekem toch iets anders aan de hand is…

Riverdale (S03E01)

Riverdale is een dramaserie met een aantal tieners in de hoofdrol. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar het mysterie in de serie is dat wel. Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. Sinds deze week is de finale van het tweede seizoen te zien op Netflix. Net zoals met veel andere populaire series van zender The CW (uit de Verenigde Staten), is ook Riverdale gebaseerd op een populaire comicbookreeks, genaamd Archie.

The Haunting of Hill House (één seizoen)

Vanaf vandaag kun je ook het eerste seizoen van de nieuwe Netflix Original-serie The Haunting of Hill House bekijken. Dit is een moderne vertelling van de iconische roman, over vijf broers en zussen die opgroeien in het meest bekende spookhuis van de Verenigde Staten. Houd je dus van enge dingen en kijk je uit naar Halloween? Dan kun je dit weekend dus alvast in de stemming komen door deze serie te gaan kijken. In totaal staan er nu tien afleveringen online en tot nu toe zijn alle reacties op de serie ontzettend positief.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.