Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #170

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van de animatieserie Big Mouth.

Big Mouth (twee seizoenen)

In de categorie ‘animatieseries voor volwassenen’ is daar het tweede seizoen van de Netflix Original-serie Big Mouth. In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop. Net als in het eerste seizoen gaat ook dit tweede seizoen op een grappige wijze om met de verschillende veranderingen en gedachtes van jonge mensen. Heel vaak gebeurt dit ook in de vorm van een letterlijk personage in de serie.

Passenger (2016)

Stel: je leeft in de toekomst waar onder meer hyperslaap is werkt zoals beloofd. Je maakt een interplanetaire ruimtereis die je grotendeels slapend doorbrengt, maar wordt ondertussen iets te vroeg wakker gemaakt. Het schip vliegt vanzelf, dus daar hoef je niet naar te kijken. Je kunt doen en laten wat je wil, maar ontdekt al gauw hoe snel dit verveelt. Je besluit een tweede reiziger wakker te maken voor wat gezelschap. Uiteraard zonder dat diegene daar toestemming voor heeft gegeven. De consequenties daarvan zie je in Passengers.

Hunt for the Wilderpeople (2016)

Sinds Deadpool 2 heeft iedereen het wel een keer over hem gehad: dat jongetje met de vurige mutantenkrachten. De jongen heet in het echte leven Julian Dennison en speelde daarvoor al, samen met Jurassic Park-acteur Sam Neill, in de film Hunt for the Wilderpeople. Een film geregisseerd door Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waitiki. In de film zien we een wilde tiener en de chagrijnige man van zijn overleden pleegmoeder, die verdwalen in de wildernis nadat de sociale dienst heeft gedreigd de jongen uit huis te plaatsen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.