Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Videostreamingdienst Apple wordt in 2019 in 100 landen gelanceerd’

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2018, 10:45 CategorieStreamingdiensten

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan is Apple voornemens volgend jaar zijn videostreamingdienst te lanceren in honderd landen. Daarnaast kwam eerder al naar buiten dat het bedrijf een bundel wil aanbieden, voor nieuws, muziek en televisie.

Apple lanceert volgend jaar videostreamingdienst – gerucht

The Information, een nieuwswebsite achter een betaalmuur, laat weten dat Apple voornemens is in 2019 zijn videostreamingdienst te lanceren in honderd landen. Het bedrijf heeft hier zelf nog niets over naar buiten gebracht. Verwacht wordt dat de dienst in de eerste helft van volgend jaar in de Verenigde Staten wordt gelanceerd en in de tweede helft van het jaar pas naar andere landen komt. Ook schijnt er nog steeds gewerkt te worden aan een abonnement voor nieuws, muziek en televisie, die alle diensten van het bedrijf dus samenbrengt.

De website schrijft verder dat eigenaars van Apple-producten gratis toegang moeten krijgen tot originele content op de videostreamingdienst. Het bedrijf uit Cupertino zou momenteel één miljard dollar hebben geïnvesteerd in originele programmering; daaronder vallen mogelijk deals met Oprah Winfrey en Sesame Workshop. Ter vergelijking: Netflix investeert dit jaar waarschijnlijk acht miljard dollar in originele films en series. Het wachten is nu op Apple, die hier zelf nog informatie over naar buiten moet brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.